Σάββατο 28 Μαΐου 2011

πανιωνιος(νεοι)-προοδευτικη 2-0

και ενώ ολοι ασχολουμαστε με την διοικητικα της ομαδας ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 της Προοδευτικής σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Νέα Σμύρνη απο το οποιο απουσιαζε ο τακης λεμονης για καποιο προσωπικο προβλημα το οποιο ειναι και ο λογος που δεν θα γινει η συνεντευξη του. Στο 31' ο Σωτηρόπουλος άνοιξε το σκορ για τους "κυανέρυθρους", ενώ στο 35' ο Σταματής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα όμως, βρήκε στόχο, καθώς πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Για την Προοδευτική είχαν δοκάρι οι Γκίκας (51'), Λαναράς (90').
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Α' Ημίχρονο: Ανέστης, Τσουβαλτσίδης, Ρουμπουλάκος, Τσώνης, Διαμαντόπουλος, Κλης, Πολλάλης, Σωτηρόπουλος, Ντούνης, Σταματής, Σπανός.
Β' Ημίχρονο: Στρακόσια, Μιμηγιάννης, Ρουσσάκης, Κούρος, Βλάχος, Γκούμας, Αρώνης, Σταυρόπουλος, Σμυρλής, Μπεγλετζής, Μπότης.
επισης οι μπουζας-κολοβος αγωνιστικαν στην εθνικη ο κολοβος 90 λεπτα και ο μπουζας 33 στο τελευταιο παιχνιδι! 
η προετοιμασια μας συμφωνα με την εξεδρα θα γινει στην ιταλια  ( http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=110272&scid=886&team=paniwnios ) και συμφωνα με το σεντραγκολ θα γινει στην γερμανια  ( http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128666926 ) !!! θα μας τρελανουν !!!

2 σχόλια: