Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Δέδες: "Ο Πανιώνιος στους Πανιώνιους"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τα διοικητικά του Πανιωνίου:
"Η ομάδα έχει φτάσει σε ένα σημείο που πρέπει να προσέξουμε όλες τις λεπτομέρειες για να ξεπεραστούν κάποια πράγματα. Δεν είναι εύκολο να μπεις στο ποδόσφαιρο και να διοικήσεις. Απορώ πως οι ομάδες δεν έχουν εντάξει στο δυναμικό τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει και έχουν αναγνωρισιμότητα".

Για την αλλαγή στάσης του Κωνσταντίνου Τσακίρη:
"Αυτό ήταν μεγάλη ανατροπή γιατί ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ήρθε στον Πανιώνιο, προσπάθησε να κάνει μεγάλα πράγματα αλλά πολλοί από όσους επέλεξε να είναι κοντά του ήταν λανθασμένες επιλογές. Αυτά πληρώνει μέχρι σήμερα".

Για την επόμενη μέρα στον Πανιώνιο:
"Η ανατροπή που έγινε ήταν αποτέλεσμα της κινητοποίησης του κόσμου. Όλοι οι πρόεδροι αλλάζουν, ο Πανιώνιος μένει. Δεν μπορούν να τον πάρουν αυτοί οι επιχειρηματίες; Πρέπει να βρεθεί κάτι άλλο. Ο Τσακίρης έκανε μια κίνηση αποδεκτή από όλο τον κόσμο. Ο Πανιώνιος στους Πανιώνιους".

Aποστολή ομάδας: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-τυρί

Στη Νέα Σμύρνη πραγματοποιήθηκε και η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου, η τελευταία πριν τον αυριανό αγώνα εκτός έδρας με την Λάρισα.
Μετά τη λήξη της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Μάχο, Παναγόπουλος, Μανιάτης, Μπάλαμπαν, Σάμαρης, Λάτκα, Κούκετς, Χίκα, Γουνδουλάκης, Όμο, Αναστασόπουλος, Κοντοές, Οκπάκο, Ριέρα, Πούπο, Σαλαλί, Γιόνσον, Σιόβας, Κολοβός.

Η αποστολή αναχώρησε από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης λίγο μετά τις 13:30 οδικώς για τη Λάρισα.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-παοκ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11/10

Αύριο την ίδια ώρα (5:00) γίνεται ο αγώνας μπάσκετ της Α1 με τον παοκ στο Αρτάκης! ΟΛΟΙ εκεί για να συμπαρασταθούμε την ανανεωμένη ομάδα μας  για μια νέα αρχή!!!
 Αλλά και γενικότερα σε όλα στα ΠΑΝΙΩΝΙΑ γήπεδα  για να δείξουμε την δύναμη μας!