Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μεταγραφες και συμπαράσταση #2

περιμενα πρωτα να τελειωσει το θεμα με μητρογλου για να γραψω..... τωρα που τελικα αποκτηθηκε και ακουσαμε και αλλες μεταγραφες ας τα πουμε.... θα αρχισω πρωτα απο συμπαρασταση ... ειχα κανει αλλη μια αναρτηση με τον ιδιο τιτλο λιγο μετα την ΤΕΡΑΣΤΙΑ πανιωνια συσπιρωσει που ειχαμε κανει εμεις οι πανιωνιοι.... βασικα απο οτι φανικε αυτη η συσπηρωση κρατισε 2-3 ωρες? ετσι νομιζω τουλαχιστον.... γιατι απο τοτε οι μισοι μαλωνουν στα αλλα μπλογκς και στο γηπεδο δεν γινεται και τπτ.... το πολυ 2-2.5 χιλιαδες σε καθε ματς(οι βριζουν τους παικτες ή μαλωνουν μεταξυ τους) και απο οτι βλεπω και απο τους αλλους το μονο αθλημα που παμε γηπεδο φετος οι πανιωνιοι ειναι το μπασκετ....(βολλευ ανδρων κανενας και γυναικων οι εκτος εδρας οπαδοι ,για το πολο δεν ξερω)  τελος παντων.... παντος απο διαρκειας β'γυρου απογοητευτικοι.... ουτε 1.500 ατομα δεν εχουμε (1.499 ) ... ωραια πανιωνια συσπηρωση ;) να την χαιρομαστε!!!!! 
παμε τωρα στις μεταγραφες.... μητρογλου ηρθε και μαλλον ερχεται και ενας τσεχος απο οτι ακουσα αλλα και ο λεοναρντο της αεκ και ο μπαλαφας του παοκ....  ο φερναντεζ που ηταν σχεδον σιγουρη μεταγραφη στην αρχη μαλλον θα καταληξει στον παοκ.... πιστευω οτι ο μπαλαφας ειναι καλητερος απο τον ομο για το κεντρο... και απο οτι ακουω φευγει ο μποσκο ... καλο αυτο γιατι ειναι τζαμπα λεφτα ο παικτης... ετσι και αλλιως θα επιανε παγκο ως το τελος της χρονιας .... πρεπει να ανανεωσουμε το συμβολαιο του κοντοε το οποιο ληγει το καλοκαιρι και ο παικτης ειναι πανιωνιος πιστευω θα θελει να συνεχιση στον πανιωνιο και ισως να μπορεσουμε να του κανουμε νεο συμβολαιο με μειωμενες αποδοχες  μα με μπονους ωστε να εχει εναν ακομα λογο για να προσπαθει περισσοτερο και αν δεν καταφερει τα μπονους θα ειμαστε μια χαρα γιατι θα εχουμε να του δωσουμε λιγοτερα.... ( ο μπελιτς και αυτος τελειωνει το καλοκαιρι αν θελει να μεινει που θελει δηλαδη ... ας του κανουν συμβολαιο με συμμετοχες και μπονους μονο χωρις καθολου σιγουρα λεφτα ετσι ωστε να μην χρειαζεται να τον πληρωνουμε αλλιως μπουλο) γενικα πιστευω οτι πρεπει να κανουμε οτι κανει ο ηρακλης τωρα τελευταια που ολα τα συμβολαια του εχουν μικρους στανταρ μισθους και ολα τα αλλα εξαρτονται απο συμμετοχες και πολυ ψηλα μπονους ( τα οποια πολλοι δεν τα πετυχαινουν καν)... το κακο που βλεπω τωρα ειναι οτι ζηταμε πολλους δανεικους... δηλαδη αν παρουμε 4-5 δανεικους οι οποιοι φυγουν το καλοκαιρι και φυγουν αλλοι 5-6 παικτες το καλοκαιρι μετα του χρονου που θα εχουμε ακομα μεγαλητερα προβληματα (οικονομικα) .... αμα πεσουμε δεν θα ξανα ανεβουμε μετα.... πολυ απλα γιατι ολοι θα φυγουν και δεν θα ερθει κανενας....  
για το αγωνιστικο μας θεμα.... πριν το ματς με την ξανθη απο τοτε που ηρθε ο λεμονης ειχαμε φαει μονο ενα γκολ σε 3 παιχνιδια.... βεβαια με την ξανθη φαγαμε 2 αλλα πιστευω οτι αν επαιζε ο μαχο και ειχαμε καλητερα αμυντικα χαφ θα μπορουσαμε να τα εμποδισουμε και να μην τα φαμε....και να ειμασταν ακομα πολλοι καλοι στην αμυνα μας.... εχουμε 2 ματς τωρα με παο-αρη... πρεπει να παρουμε 2 βαθμους τουλαχιστον πιστευω..... βσκ ο μητρογλου αν ειναι να κανει καλο παιχνιδι θα το κανει απεναντι στον παο  :P  βσκ πρεπει να παρουμε βαθμο μεσα στον αρη.... για τα επομενα ματς εχουμε πολυ δυσκολη συνεχεια με παο,οσφπ,αρης,παο,αεκ, καβαλα( την συγκεκριμενη πιστευω οτι θα χασουμε λογο μακη....)  ομως για να μεινουμε κατηγορια πρεπει να παρουμε τουλαχιστον 5 βαθμους ... μην σας πω 10.... τελος παντον ας επλιζουμε να παρουμε 8 βαθμους(2 νικες 2 ισοπαλιες 1 ηττα) και μετα βλεπουμε.... παντος ρε παιδια εχουμε παο-παοκ-οσφπ μεσα στην εδρα μας.... και δεν περνουν διαρκειας?!!! αν ειναι δυνατον!  ειναι και φθηνα!!!!