Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

μεσα στο ψεμα ειμαστε!!!!

εμας δεν μας περισευαν 1.200.000 ευρω? τωρα ειμαστε μεσα παλι 3 εκ. ?

που'στε?

που ειναι οι πανιωνιοι τωρα που χρειαζονται για να παρουνε μετοχες της ομαδας? 
θα ηθελα να περνανε το 81%  του τσακιρη οι  :
5-10% Πανθηρες
5% υπολοιποι  συνδεσμοι ολοι μαζι
15-20% Τσακιρης
15-20% Λιανος 
+5% ερασιτεχνης (ειχε και ενα ποσοστο  5 παραπανω απο οσο ειναι)
16-21% Καλογριτσας
10% αλλοι επιχειρηματιες

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

4 θέματα....

1ον  είδα μια δήλωση του Γιαννάκη μας ( http://www.panionios.net/index.php?option=com_content&view=article&id=4390&catid=15:-&Itemid=102 ) και θυμήθηκα ότι η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μας θα έπρεπε να είναι 3 βαθμούς πιό πάνω και η καβάλα 3 κάτω λόγο των 2 ακυρωμένων γκολ μας και σκέφτικα ότι τώρα δεν θα συζητούσαμε για υποβιβασμό  αλλά για ευρώπη αφού θα ισοβαθμούσαμε στην 5η θέση με καβάλα άρη και γαύρο βόλου , από τις οποίες ομάδες καμία δεν τα πάει τόσο καλά ( μόνο η καβάλα ανεβαίνει συνέχεια με την βοήθεια της διαιτησίας αν κάνω λάθος διορθώστε με !) και θα είχαμε άλλη νοοτροπία.
2ον βρήκα ότι ένας από τους παίκτες που γνώρισα και λάτρεψα στο μουντιάλ από την ικανότητα του να κρατάει την μπάλα με τόσο ύψος αλλά και από την υπερβολική τύχη που τον διακατέχει( κάτι που μας λύπει από εμάς) τσεκάρετε τον!  http://en.wikipedia.org/wiki/Eren_Derdiyok
μένει ελεύθερος σε 2 μήνες  βέβαια δεν ξέρω την κατάσταση του τώρα ούτε την οικονομική του αξία...! Πάντος έναν τέτοιον επιθετικό χρειαζόμαστε στον πανιώνιο!
3ον μήπως ξέρει κανένας τη γίνεται στην παε τώρα; γιατί έχουν απεργία οι δημοσιογράφοι και δεν ξέρω τι γίνεται?!
4ον Μήπως ξέρετε που έχουμε συνδέσμους εδώ στο βορρά?

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βάσκετ-ποδόσφαιρο μήπως πάμε και εξωτερικό?

Ο πανιώνιος στο μπάσκετ φαίνεται ότι με τον κορυφαίο έλληνα κόουτς στο τιμόνι του έχει υψηλούς στόχους και το βλέπουμε αυτό! Στο ποδόσφαιρο άμα δείτε το πρόγραμμα μας άμα κάνουμε 3-4 νίκες (εντος-τρίπολη,κέρκυρα,ξάνθη,καβάλα ---εκτός-πανσερραικός,γαύρος βόλου,) και κανά 2 ισοπολίες θα μπορούμε να διεκδικούμε ! έτσι και αλλιώς οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές (καβαλα τρίτη 19 βαθμοι - πανιώνιος 13 βαθμους δέκατος πέμπτος) με κάποιες ενισχύσεις τον ιανουάριο( κατι είχανε πει για τον ενσαλίβα και εναν φορ για τα γκολ που χάνουμε τα άχαστα πχ μαντζιος ως ανταλαγή στην μεταγραφή κουμορτζι η οποία πρέπει να γίνει γιατί ο κουμο δεν θέλει να μείνει άλλο πιά και δεν προσπαθεί όσο πρέπει) ο πανιώνιος θα μπορεί να βρεθεί εκεί που αξίζει!