Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βάσκετ-ποδόσφαιρο μήπως πάμε και εξωτερικό?

Ο πανιώνιος στο μπάσκετ φαίνεται ότι με τον κορυφαίο έλληνα κόουτς στο τιμόνι του έχει υψηλούς στόχους και το βλέπουμε αυτό! Στο ποδόσφαιρο άμα δείτε το πρόγραμμα μας άμα κάνουμε 3-4 νίκες (εντος-τρίπολη,κέρκυρα,ξάνθη,καβάλα ---εκτός-πανσερραικός,γαύρος βόλου,) και κανά 2 ισοπολίες θα μπορούμε να διεκδικούμε ! έτσι και αλλιώς οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές (καβαλα τρίτη 19 βαθμοι - πανιώνιος 13 βαθμους δέκατος πέμπτος) με κάποιες ενισχύσεις τον ιανουάριο( κατι είχανε πει για τον ενσαλίβα και εναν φορ για τα γκολ που χάνουμε τα άχαστα πχ μαντζιος ως ανταλαγή στην μεταγραφή κουμορτζι η οποία πρέπει να γίνει γιατί ο κουμο δεν θέλει να μείνει άλλο πιά και δεν προσπαθεί όσο πρέπει) ο πανιώνιος θα μπορεί να βρεθεί εκεί που αξίζει!

4 σχόλια:

  1. Μακάρι φίλε!
    Θέλω να σε καλωσορίσω, ελαφρώς καθυστερημένα βέβαια, και να σού ευχηθώ να μακροημερεύσει το μπλόγκ σου και καλή δύναμη για να το έχεις πάντα ενημερωμένο και ενδιαφέρον.
    Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις μπλόγκ φίλων Πανιώνιων εκτός Αθηνών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. makari! euxaristw polu file mou elpizw na sas aresoun auta pou 8a grafw...! oso gia tous filous ektos a8hnwn , exoume polloys edw sthn kastoria !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ακραιφνης ειναι φιλη (και οχι φιλος), for the records.

    Καλως μας ορισες και απο μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή