Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Μεταγραφες και συμπαράσταση

Λοιπόν θα αρχίσω μιλόντας για κάποια πράγματα που πρέπει να κάνουμε τώρα εμείς οι πανιώνιοι : πρώτα πιστεύω ότι όσοι έχουν μικρή οικονομική ευχαίρια πρέπει  να πάρουν ενα εισιτήριο διαρκείας στον ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ ( τώρα τα Χριστούγεννα)  αλλά και να πείσετε και όλους τους γνωστούς μας να παρουνε ενα και να πανε στο γηπεδο. Ακόμα πιστεύω οτι πρεπει να ειμαστε στο γηπεδο πολο καθε φορά γιατι ειναι το αθλημα που θα δωσει διακρισεις στον πανιωνιο ( και ειναι και φθηνα 5 ευρω).
 Στα μεταγραφικά θεματα της ομαδας μας τωρα για το ποδοσφαιρο , η προσθηκη του φερναντες ειναι πολυ καλη πιστευω γιατι ειναι συμπαθεις απο τον κοσμο μας και στην συγκεκριμενη θεση  εχουμε ενα προβλημα , το οτι ηρθε ο φερναντες μπορει να σημαίνει οτι  ο κουμοτζι θα φυγει, πιστευω οτι πρεπει να φυγει γιατι ειναι αδιαφορος τωρα πια και δεν αποδίδει  αλλα και γιατι πιστευω οτι αν φυγει ο κουμοτζι θα παει στον παναθηναικο ετσι θα εχουμε την ευκαιρια να παρουμε καποιον απο τους παικτες του παναθηναικου ( μαντζιος που θελουμε και φορ)   ακομα πιστευω οτι ειναι πολυ καλο που ολα αρχισαν τωρα με αποτελεσμα στην μινι προετιμασια των χριστουγεννων να ειναι ετοιμη η 'νεα' ομαδα ( βλεπω οτι ψαχνουν προπονητη πηραμε φερναντες, οι παικτες που ειναι για διωξιμο κανουν προπονησεις μονοι τους , ο ενσαλιβα τι εγινε ομως/? ) εγω πιστευω οτι κοιλιαρας -πατρους-οκπακο-σκουρτης(αφου δεν παιζει) πρεπει να πανε δανεικοι ειναι κριμα να τους πληρωσουμε αποζημιωση για 5 χρονια συμβολαιο θα βγουνε πολλα, ακομα μπορει να γινουν καλοι και το καλοκαιρι να τους παρουμε πισω , ακομα πιστευω οτι ενας απο τουσ βαρο-γιονσον πρεπει να φυγει (χωρις ιδιαιτερη προτειμηση) ο ομο πρεπει η να φυγει η να παει δανεικος για να παρει εμπιριες δεν αξιζει ουτε για αναπληρωματικος και αν τελικα παρουμε ενσαλιβα -φερναντες για το κεντρο αμυνα θα εχουμε cocalic-maniati-latka-siova-kontoe-jonsson h varrault και να παρουμε και αλλον εναν απο την ομαδα νεων πχ λαζουρας ( ο νεος σπυροπουλος που σιγα σιγα πρεπει να προοθιθει...) ακομα ο χικα πιστευω οτι πρεπει να παει δανεικος, ο μπαλαμπαν πρεπει να φυγει  ηδη βλεπουμε οτι δεν παιζει βασικος και εχει βαρη συμβολαιο και τελος ειδα οτι ο βαζ τε εχει πολυ ελαφρη συμβολαιο και ειναι και νεος. αν ερθει καινουργιος προπονητης ισως να μπορεσει να τον αλλαξει οποτε ειμαι υπερ στο να μεινει ωσ το καλοκαιρι
http://www.youtube.com/watch?v=u89WQsWM-co&feature=youtube_gdata
http://www.youtube.com/watch?v=h8GgqbQWRxA&feature=related
http://www.transfermarkt.co.uk/en/panionios-athens/startseite/verein_169.html
θελω τις αποψεις σας παιδια....

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Τοσοι ειναι παρε εναν μονο! καλο θα κανουν αφου χειροτερα δεν γινεται...!!

παρε εναν ΣΩΣΤΟ επιθετικο μονο εναν! υπαρχουν πολλοι! παρε τον μαντζιο ( αδυναμια μου) οποιονδηποτε  και ας ειναι δανεικος! ειχες πει στην συνεντευξη σου κατι για δανεικους! καντο πραγματικοτητα! παρε 5 δανεικους δεν με πειραζει αν φυγουν μετα... το σιγουρο ειναι οτι θα βοηθησουνε εστω και λιγο!

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

τσακιρη καντο!

ποιος μπορει να θελει να παρει διαρκειας για να δει την ομαδα του να πεφτει?  τσακιρη κανε κατι ! ολοι ξερουμε οτι μπορεις αμα θες! εγω σε θαυμαζω το παραδέχομαι και δεν πιστευω αυτα που λενε καποιοι οτι τα εκανες ολα για προσωπικο συμφερων αντιθετος ! οταν η ομαδα ειχε 40 παικτες λογο λινεν εσυ τους πληρωνες ολους και η ομαδα ειχε 900 διαρκειας! αλλα και παλι ειμασταν ψηλα στην βαθμολογια . μας εκανες μεγαλη ομαδα και οχι μονο στο ποδοσφαιρο ! βλεπω πριν καθε αγωνα που δειχνουν την προιστορια των ομαδων  και ο πανιωνιος νικουσε στις περισσοτερεσ αναμετρισης τα τελευταια χρονια! εκανες τους δημοσιογραφους να γραφουν αρθρα για τον πανιωνιο εκει που ειχαμε 0 υποστιριξη απο τον τυπο , εκανες προπονιτικο κεντρο αλλα το κυριοτερο εκανες τον κοσμο να ερθει στο γηπεδο εκανες την νεα σμυρνη μια απο τις πιο ισχυρες εδρες αφου και οι μεγαλοι ο μονος τροπος για να νικησουν ηταν η διαιτισια  . ολα αυτα τα εκανες μονος σου γιατι θες να τα καταστρεψεις ολα ετσι απλα? ενα σου ζηταω ! κανε οτι καλυτερο μπορεισ για 5-6 μηνες μονο αυτο θελω απο εσενα ! δωσε για μια τελευταια φορα στην ομαδα λεφτα για μεταγραφες!
 για τον πανιωνιο εγω  θα πηγαινα να παντρευτω και μια πλουσια αραβισα για να παρω τα λεφτα του πατερα της και να τα δωσω στον πανιωνιο  να γινομασταν σαν την μαν. σιτι και ας ηταν απο τις πιο ασχημες στον κοσμο! εσυ θα κανεις κατι για τον πανιωνιο? τον αγαπας μας το εχεις δειξει... αλλα χρειαζεται αλλη μια φορα να το κανεις οχι για να μας το δειξεις, αλλα για να το δουνε και οσοι δεν  πιστευουν οτι ο πανιωνιος ειναι για εσενα  πολλα πραγματα και για να μην καταστρεψεις οτι εχτισες...