Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

θα φυγει ο λεμονης....

δεν του κανουν ουτε μια μεταγραφη και ο χρονος περναει.... φευγουν οι παικτες ενας ενας ενω ειχε πει οτι πρωτα θα ερθουν και μετα θα φυγουν παικτες αν και αυτο δεν γινεται...  ο προεδρος ειπε οτι θα παιζουμε με 9 ελληνες! που θα τους βρουμε αυτους? δηλαδη θα παιζουμε με τους νεους επειδη αυτος ειναι φασιστας? και ποιον θα βγαλουμε τον μαχο? τον κουμο(αν δεν φυγει) ? τον λατκα? τον τσοτσαλιτσ? τον κουκετς? τον ριερα? τον σαλαλι ? τον μπαλαμπαν?βαρο? γιονσον? απο ολους αυτους μονο οι 2 θα παιζουν? αμα ειναι να φυγουν οι υπολοιποι.... μονο αν ειναι φασιστας και ο λεμονης θα μεινει... γιατι δεν νομιζω να θελει να ξεφτιλιστη τοσο... εχει ηδη πεσει πολυ χαμηλα.... και τελος παντον... ολοι οι ελληνες που εχουμε σχεδον ειναι μισοι αλβανοι... αυτοι τ θα γινουν μηπως δεν θα κανουν νεο συμβολαιο στον κοντοε(φευγει το καλοκαιρι) τωρα που τον χρειαζομαστε  επειδη δεν ειναι καθαρος ελληνας? βαλαμε εναν φασιστα για προεδρο.... γιαυτο εδεινε το γηπεδο στην αεκ το καλοκαιρι γιατι και αυτη ειναι φασιστικο σωματιο... λιανε ελα στην προεδρια!

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

γιαννουλης

παρτε τον γιαννουλη για το αριστερο ακρο!!!!!!!!!!!!!!! ειναι εξαιρετικη περιπτωση!!!!!! ψαξτε το!!!!!1

μην αργητε τοσο!!

καντε οσο πιο γρηγορα τις μεταγραφικες κινησεισ! ο λεμονης εχει παει σε τοσες ομαδες δεν μπορει να φερει κανεναν γνωστο του που τον ξερει καλα? απο την ομονια πχ?! η ομαδα πρεπει να εχει καληψη τα κενα τισ πριν την πρωτοχρονια για να μπορει να παιξει τα 2 πρωτα ματσ με την νεα 11καδα!!! γρηγορα!!!
ΥΓ τα εισητιρια διαρκειας δεν ανεβηκαν καθολου ! ουτε ενας! μονο να κραζετε ξερετε !ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑΡΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!  :-/

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

πανε τα ονειρα και για το μπασκετ....

τελικα δεν εχουμε κερδισει κανενα στοχο μας φετος!!! ο πανιωνιος στο ποδοσφαιρο ειναι απογοητευτικος στο μπασκετ εκανε 2-3 καλα παιχνιδια και ως εκει ! στο πολο οι προσδοκιες μας ηταν να συγκριθουμε με τον οσφπ και να παρουμε καποιο τροπαιο ! ομως χασαμε απο εναν κατεστραμενο οσφπ ( χωρις καλοκαιρινι προετιμασια αφου καναν αποχη οι παικτες και κουρασμενους παικτες απο τα ευρωπαικα ματς) αρα δεν προβλεπετε τροπαιο για εμας παλι φετος! τι να κανουμε ....! αφου δεν βοηθαμε και εμεις ετσι πανε αυτα!